- Nöjders Ro

Helt off-grid och avskilt, omgiven av skog och med stjärnhimlen som tak- där ligger Nöjders Ro. En plats för avkoppling och sinnesro, där du kan laga mat över öppen eld, njuta av tystnaden och den vedeldade badtunnan för att sedan krypa ner i den sköna sängen och vakna utvilad efter en god natts sömn. Oavsett vad du väljer att göra här så bor du i samklang med skogen och naturen precis utanför knuten- bekvämt och avskilt. Ett lyxigt och rofyllt skogsretreat helt enkelt.

Stugan ligger intill en liten tjärn, där ljudet av vattnet som porlar hörs för jämnan. Någonting händer i kroppen när du kommer i kontakt med skog och vatten på samma gång, pulsen sänks per automatik och livet blir lite enklare att leva. Det finns ingen el, maten lagas utomhus eller på vedspisen och ordnas enkelt via våra matpaket, och varmvattnet till duschen värmer du själv- allt för att hitta en annan rytm och vara lite mer här och nu.Här finns allt som behövs för att din vistelse skall bli så trivsam som möjligt- allt från ved och tändkottar till sängar som är bäddade och klara, och det enda du som gäst behöver göra är att njuta!

* Vid bokning av mer än en natt lämnar vi 10% rabatt på login under vistelsen, rabatten dras automatiskt vid bokning


- Vad du kan förvänta dig av din vistelse - 

- En natts boende i vår unika stuga- sängkläder, handdukar/badlakan och tvål ingår

- Frukost

- Fri tillgång till kaffe

- Utomhusmatlagning (vedspis inne)

- Möjlighet att hyra vedeldad badtunna 

- Hundvänlígt boende

- Slutstädning ingår

- Incheckning 14:00 och utcheckning 11:00


Middagpaketet se mer under matupplevelser - kött och grönsaker från gården komplett med enkla recept att tillaga själva - 495:-/per person


Upplev mer!

När du bor hos oss finns det massvis med sätt att kunna maxa din vistelse med upplevelser. Kanske vill du plocka dina egna frukostägg? Vara med i jordbruket med häst? Kanske vill du bara klappa våra får eller lyssna på det rofyllda ljudet av en ko som idisslar? Om inte gårdslivet intresserar dig kanske du bara vill ha en fikakorg och ge dig ut i skogen och strosa. Oavsett är möjligheterna här många, och vi anpassar gärna efter era önskemål.