Vanliga frågor

HUR MÅNGA FÅR DET PLATS I NÖJDERS RO?

I stugan finns det en dubbelsäng på loftet och två fåtöljer på nedre plan som går att fälla ut till varsin enkelsäng, så fyra fasta sängplatser totalt. Möjlighet finns att lösa ytterligare någon till beroende på hur trångt ni kan tänkas sova. Barn är givetvis välkomna, stugan är inte förberedd för mindre barn från början dock så meddela gärna så anpassar vi med stolar osv.

FÅR HUNDEN/BARN FÖLJA MED OCH BO HOS ER?

Nöjders Ro är både hund- och barnvänligt så det går jättebra att ta med sig både hund och barn hit. Vi förutsätter dock att hunden är rumsren och lyssnar på sin ägare till 100% i den mån hunden är lös utomhus, för det vilda djurlivets skull.

FINNS DET VED OCH TÄNDSTICKOR I NÖJDERS RO?

Ved, tändstickor och tändkottar ingår och är påfyllt inför varje ny vistelse, och det ingår även om du tar med dig egen mat.

HUR FUNKAR DET MED MAT NÄR MAN BOR HOS ER?

En ordentlig frukost ingår när man bor i Nöjders Ro. Den består i grunden av vårt egna hembakta bröd, pålägg, grönt, ekologisk yoghurt, hemgjord müsli, ägg från gården och kaffe. 

Vi föreslår också att man beställer våra fina middagspaket för en helhetsupplevelse. De innehåller noga utvalda råvaror från gården och skogen- komplett med recept, där en del är förberett och resten enkelt tillagas av er själva!

Vill man ha fika när man anländer, eller kanske till skogspromenaden, går det utmärkt att också beställa en fikakorg med kaffe och hembakt lagom för två.

VAD FINNS FÖR MATLAGNINGSUTRUSTNING?

Nöjders Ro är fullt utrustad med allt som behövs för matlagning, samt tallrikar/glas/bestick. Utomhus finns nedan att tillgå;

- Muurikka (stekhäll)

- Grillplats med grillgaller

- Kaffepanna


TÄNK PÅ ATT MATLAGNINGEN UTOMHUS KAN BEGRÄNSAS UNDER SOMMAREN VID EVENTUELLA ELDNINGSRESTRIKTIONER.

HAR NI ÖPPET ÅRET OM?

Ja, tack vare vedspisen inomhus kan vi ha öppet för våra besökare att uppleva maten och naturen året om! Vi rekommenderar ändock att den som är frusen av sig tar med sig lite extra varma kläder för säkerhets skull under höst- och vintersäsong.

KAN MAN FÅ KOMMA OCH HÄLSA PÅ ERA DJUR?

Självklart får man komma och träffa våra djur! Vi visar och berättar gärna mer om dem och uppskattar verkligen den sortens besök. Det måste dock alltid bokas i förväg, vilket görs via mail till info@bonabo.se eller per telefon 070-2716517.

VAD GÄLLER OM JAG BEHÖVER AVBOKA?

Avbokning senare än fem dagar före bokad vistelse debiteras med 75% av bokningens värde, vid avbokning samma dag debiteras 100%. Hör av dig till oss så diskuterar vi gemensamt.

HUR HANDLAR MAN I WEBBUTIKEN?

Precis som i vilken webbbutik som helst! Lägg det du vill ha i kundkorgen, välj utifrån de fraktalternativ som kommer upp eller hämta hoss oss och betala enkelt via kort, swish eller Klarna! Av säkerhetsskäl skickar vi dock inte mat som kött och ägg men allt annat går bra.


FICK DU INTE SVAR PÅ DINA FRÅGOR? 
Skriv gärna ett meddelande nedan så återkommer vi!