- Vilka är vi? -


Vi som driver Bönabo Norrgård heter Frida Andersson och Lars Johansson, och här är vi bosatta sen sommaren 2014. Gården ligger utanför Hestra i Jönköpings län- precis intill Västra Götalands länsgräns, med skogen som närmsta granne. Här bedriver vi ett småskaligt lantbruk kombinerat med stuguthyrning och en liten gårdsbutik. Vi brinner för att öka attraktiviteten på landsbygden och för att föra kunskap vidare, och vår högsta önskan är att så många som möjligt skall få möjlighet ta del av vår fantastiska natur, dess djur och allt de ger, på samma sätt som vi har förmånen att få göra varje dag. 

Både Lars och Frida jobbar idag inom verksamheten på gården, men också som entreprenörer "vid sidan om". Lars främst som skogsentreprenör med sina ardennerhästar och Frida som konsult inom ekonomi.

 Vi har ständigt nya idéer och upptåg på gång (på gott och ont!) och om vi någon gång skulle få lite tid över så försöker vi förverkliga dem- annars tillbringar vi tiden med röjsåg och svampkorg i skogen eller med skitiga händer i trädgårdsjorden, och då gärna med bra countrymusik i öronen! 

Vi önskar er varmt välkomna hit, hoppas vi ses!